"Gavn Studio upcycler pre-loved herrejakkesæt, så de får nyt liv i den moderne,
miljøbevidste kvindes garderobe"

Mission og Vision

Gavn Studio er en modebevægelse med en klar mission: at skabe uovertruffen stil, mens vi tager ansvar for vores planet. Vores vision er at kombinere stilrenhed og skræddersyede løsninger med et bankende hjerte for bæredygtighed. Gavn Studio tager ressourcer, der ofte bliver spildt, og omdanner dem til moderne unika produkter, der føles godt på både kroppen og i pengepungen. Vi mener ikke, at det skal være dyrt at tage et mere ansvarligt valg, og Gavn Studio er derfor ikke bare et modebrand, men et forsøg på at fremme positiv og nødvendig forandring i modeverdenen.

Kvalitet, Cirkularitet og Engagement

Kvalitet er en kerneværdi i vores DNA. Hos Gavn Studio sourcer, upcycler og behandler vi omhyggeligt hvert stykke tøj. Vi udvælger og kvalitetssikrer nøje og anvender professionelle skræddere for at sikre, at hvert produkt er holdbart og smukt. Men vores engagement rækker ud over kvalitet. Vi omfavner den grønne omstilling, hvilket betyder, at vi arbejder med cirkulær økonomi ved at give ellers spildte materialer en ny chance i livet og dermed reducere tekstilaffald. Vi forsøger kontinuerligt at tilgå ny viden, lære og implementere nye tiltag i vores grønne profil. Dette er vores måde at tage ansvar for og passe på vores planet.

Bliv En Del Af Vores Bevægelse

GAVN Studio er mere end bare tøj; det er en bevægelse, en stræben efter noget større og et udtryk for hvem du er og hvad du står for. Når du bærer GAVN Studio, bærer du en historie om innovation, miljøansvarlighed, autenticitet – mens du ser fantastisk ud! Vi inviterer dig til at blive en del af vores bevægelse, hvor mode møder miljøansvar, der bliver udtrykt og taget alvorligt. Vi håber, at du vil være med til at skabe en verden, hvor vores valg i garderoben afspejler vores værdier og dedikation til at skabe en grønnere fremtid.

Nævnt i følgende medier