"GAVN Studio giver aflagt herretøj et nyt liv ved at upcycle eller give det et moderne twist, så det passer til den moderne, bæredygtigt bevidst kvinde"

Mission og Vision

GAVN Studio har en klar mission: at skabe uovertruffen stil, mens vi tager ansvar for vores planet. Vores vision er at kombinere stilrenhed med et bankende hjerte for upcycling. Gavn Studio tager ressourcer, der ofte bliver spildt, og omdanner dem til moderne unika produkter. Vi mener ikke, at det skal være dyrt at tage et mere ansvarligt valg, og Gavn Studio er derfor ikke bare et modebrand, men et forsøg på at fremme positiv og nødvendig forandring i modeverdenen.

Hvordan opstod GAVN?

Vi hedder Alexandra og Signe, og vi er stifterne bag GAVN Studio. Vores veje krydsede hinanden på studiet, hvor vi begge læste Entreprenørskab & Innovation. Konceptet opstod på baggrund af et personligt ønske om at eje et jakkesæt i god kvalitet, til en ordentlig pris og hvor der ikke blev gået på kompromis med miljøet. Vi opdagede hurtigt, at der ikke var noget, der matchede vores behov, så med Alexandras baggrund som uddannet entreprenør og Signes baggrund som uddannet fashion designer, blomstrede det partnerskab med visionen om at forme det, der nu er blevet til GAVN Studio.

Kvalitet, Cirkularitet og Engagement

Hos GAVN Studio håndplukker og kvalitetssikrer vi nøje hvert produkt og anvender professionelle skræddere for at sikre, at hvert produkt er holdbart og smukt. Udover vores fokus på kvalitet omfavner vi den grønne omstilling, hvilket betyder, at vi giver ellers spildte materialer en ny chance i livet og dermed reducerer tekstilaffald. Vi forsøger kontinuerligt at tilgå ny viden, lære og implementere nye tiltag i vores profil. Dette er vores måde at tage ansvar for vores planet.

innovation, ansvarlighed og autenticitet

Hos GAVN Studio tror vi på, at tøj er mere end bare tøj. Det er et udtryk for hvem du er og hvad du står for. Når du bærer GAVN, bærer du en historie om innovation, ansvarlighed og autenticitet – mens du ser fantastisk ud! Vi arbejder på at skabe en sømløs forbindelse mellem mode og miljøansvar, hvor begge aspekter bliver udtrykt og taget alvorligt.

Nævnt i følgende medier