GAVN Studio ApS
CVR: 44574616
Email: info@gavnstudio.dk
Adresse: Tøjhushavevej 3A, 8900 Randers C

Betaling
Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Hos GAVN Studio tager vi imod Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, Google pay, Apple pay, MobilePay, og AnyDay. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra GAVN Studio. Vi kan kun trække det beløb du har angivet eller mindre - og kun én gang. 

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Fragt
Vi mener at det skal være nemt og hurtigt, at handle jakkesæt på vores hjemmeside. Derfor tilbyder vi fragt til 0,- til pakkeshops på alle ordrer. Du vil blive bedt om, at indtaste din leveringsadresse og vælge din foretrukne leveringsmulighed under ud-checkning.

GAVN Studio sender ud med DAO eller GLS 

GAVN Studio leverings tid hedder 1-4 hverdage. 

Vi leverer i hele Danmark med undtagelse af Færøerne og Grønland.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret / returnering)
Vores ønske er, at du bliver mere end tilfreds for dit GAVN Studio jakkesæt. Hvis du imod forventning ikke er tilfreds med dit jakkesæt, kan du returnere ethvert GAVN Studio jakkesæt inden 14 dage efter modtagelsen af ordren, forudsat at varerne er ubrugte og i original emballage.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du inden 14 dage fra modtagelsen har givet os besked om, at du ønsker at returnere din ordre.

Giv os besked via mail: info@gavnstudio.dk

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere produkter hos os, har du mulighed for at sende én eller flere produkter retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Reklamationsret
Vi følger købeloven og tilbyder 2 års reklamationsret. Vores reklamationsret dækker eventuelle fejl i materiale og/eller fabrikation som ikke er oplyst ved købet. Hvis du opdager en fejl, der berettiger til reklamation, tilbyder vi flere løsningsmuligheder, afhængigt af den specifikke situation. Du kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller få en prisafslag.

Vi vil dog gerne understrege, at reklamationsretten ikke dækker fejl eller skader, der er opstået som følge af forkert håndtering af produktet eller ydelsen. Det er vigtigt, at du reklamerer i "rimelig tid" efter, du har opdaget fejlen eller manglen. Reklamationen vil altid være rettidig, hvis den foretages inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget.

Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi også dine rimelige fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varen. Det er vigtigt, at du sørger for at sende varen tilbage i en forsvarlig emballage for at undgå eventuelle skader under transporten.

Returnering
Som kunde har du ret til at returnere varen inden for 14 dage fra købsdatoen. Retten gælder, hvis følgende betingelser er opfyldt:

 • At produktet returneres i nøjagtig samme stand som modtaget.
 • At produktet ikke anvendes på en måde, som åbenlyst reducerer salgsværdien.
  Bemærk venligst at vi ikke betaler returfragt på returforsendelser hvor pengene ønskes retur. Vi tilbyder derimod gavekort retur, hvis man ikke ønsker at betale returfragt selv. 

  Kontakt os på info@gavnstudio.dk, hvis der ønskes at returnere et køb, så sender vi et link til vores returportal.

  Varens stand, når du sender den retur
  Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke kan få nogen form for refundering.

  Vi ønsker, at du sender produktet retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

  Tilbagebetaling af købsbeløbet
  Hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

  Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Bemærk venligst, at såfremt der anmodes om returnering senere end 14 dage efter modtagelse af varen, refunderes 30% af varens oprindelige pris. Alternativt kan der udstedes et gavekort på det fulde beløb til køb af andre produkter på www.gavnstudio.dk.

  Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

  Returnèr gerne dit køb ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom i.

  Tilmelding til Club GAVN
  Når du tilmelder dig Club GAVN, via flyout, popup, køb eller via konkurrencer, så takker du i samme omgang ja tak til at modtage e-mails med følgende indhold: nyheder, tilbud, konkurrencer, når der kommer produkter tilbage på lager og andet salgsorienteret indhold fra GAVN Studio, tilpasset til dine interesser. Du kan til hver en tid framelde dig mails fra Gavnstudioclub i bunden af vores emails.