GAVN Studio

Vi håndplukker selv i genbrugsbutikker rundt om i landet, hvor vi samarbejder med organisationer som Røde Kors, Kirkens Korshær, Blå Kors og lignende. Vi har derudover en samarbejdsaftale med Røde Kors sorteringscentral, der samler ind for os. Desuden er vi også så heldige at modtage donationer fra private, der ønsker at se deres tøj få et nyt liv.

Alle produkter gennemgår en omhyggelig kvalitetssikring, hvor de tjekkes for fejl og mangler, såsom huller, uoprettelige pletter, manglende knapper eller andet, inden de sendes til vores skræddere.

Vi kvalitetssikrer alle vores produkter, da vi stræber efter at tilbyde tøj i god stand. Man skal dog være opmærksom på, at vi forhandler pre-loved produkter, og der derfor kan forekomme mindre, forventelige tegn på slid. Vi sørger dog for, at disse er så minimale, at det ikke har betydning for produktets kvalitet og udtryk.

GAVN producerer lokalt i Randers, hvor vi har et tæt samarbejde med to dygtige skræddere, der begge driver deres egne skrædderværksteder i byen. Der er en gensidig glæde mellem os og dem, hvilket vi sætter stor pris på.

Lokation

Vi har lager i Randers C, hvor man er mere end velkommen til at komme forbi efter aftale!

Vi har udvalgte produkter hængende i følgende butikker:

Salling Aalborg & Aarhus
Ca-zoo i Herning
Kontinue i Horsens
Butik Inger K i Esbjerg
Butik A i Kalundborg
Kant by K I Slagelse
Butik Verk i Dragør
Brand Space Studio I KBH

Størrelser

Vi tilbyder detaljerede mål og størrelsesguide for hvert stykke tøj for at hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse. Kontakt os gerne over chat eller på mail, hvis du har spørgsmål om størrelser.

Returnering

Hvis du af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det inden for 14 dage og modtage refusion. Ønsker du at returnere dit køb, så send os en besked. Vil vil herefter sende et link til vores returportal.

Hvis du ønsker at bytte dit købte sæt, skal du oprette et returlabel via vores hjemmeside på: https://return.shipmondo.com/gavn-studio.

Når vi modtager din returvare, refunderer vi dit køb, og du kan derefter købe et nyt produkt fra vores shop.

Donation

Vi modtager altid jakkesæt og blazere med kyshånd. Ønsker man at donere, kan produkterne sendes med følgende oplysninger:

GAVN Studio
Gl. Hobrovej 58, 8920 Randers NV
27646329
info@gavnstudio.dk

Vores produkter kan ses og prøves i Randers efter aftale. Kontakt os på vores chat eller på mail for yderligere info.